, Instruire | GCSM <meta name="keywords" content="certificare , sisteme de management, ISO 9001, 14001, OHSAS, 22000, 8000, 27001, 50001" /> <meta name="description" content="Grupul de certificare sisteme de management: ISO 9001, 14001, OHSAS, 22000, 8000, 27001, 50001" />
Feedback Facebook
Partener pentru performanta
Instruire

Succesul functionarii unui sistem de management eficient intr-o organizatie depinde de competenta personalului implicat.

GCSM vine in sprijinul organizatiilor si persoanelor interesate prin organizarea unei palete complexe de cursuri de specializare, organizate in domeniile sistemelor de management, auditul sistemelor de management, legislatie si tehnici de imbunatatire a sistemelor de management, managementul resurselor umane, organizarea si normarea muncii, etc. si cursuri de calificare organizate in domeniile tehnician ecolog si tehnician protectia muncii.

Cursurile sunt autorizate de CNFPA si sunt sustinute de lectori calificati si experimentati, cu o bogata experienta pedagogica si practica.

Pentru instruire tariful incepe de la 800 ron/cursant.

Conditii de participare

Cursurile organizate de GCSM se adreseaza tuturor organizatiilor care au implementat sau urmaresc implementarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem de management eficient si persoanelor fizice care doresc sa-si inceapa o cariera in domeniul managementului sau auditului in management, protectiei mediului, securitatii si sanatatii in munca sau alte domenii.

Cursurile de specializare se adreseaza persoanelor cu studii superioare, iar cursurile de calificare se adreseaza persoanelor cu studii medii (scoala profesionala sau liceu-chiar si fara bac).

Daca doriti sa participati la cursurile noastre va rugam urmariti programul cursurilor atasat si sa completati formularul de inscriere.