, Companie | GCSM <meta name="keywords" content="certificare , sisteme de management, ISO 9001, 14001, OHSAS, 22000, 8000, 27001, 50001" /> <meta name="description" content="Grupul de certificare sisteme de management: ISO 9001, 14001, OHSAS, 22000, 8000, 27001, 50001" />
Feedback Facebook
Partener pentru performanta
Companie

Cine suntem
SC Grupul de Certificare Sisteme de Management SRL (GCSM), este persoana juridica cu capital integral privat, care functioneaza in baza legii 31/1990 republicata si a standardului SR EN ISO/CEI 17021-1 – Evaluarea conformitatii. Cerinte pentru organismele care efectueaza audit si certificare ale sistemelor de management. GCSM este un organism specializat in exclusivitate pe derularea de activitati de certificare (sisteme de management, produse si personal) in conformitate cu standarde nationale si internationale, audit, inspectie si instruire. Activitatea GCSM se bazeaza pe profesionalismul si comportamentul etic al personalului sau, impartialitate in procesul de certificare si pe garantarea accesului liber si nediscriminatoriu al firmelor  certificare.

Misiunea noastra
Promovarea conceptului de performanta in management in randul organizatiilor prin instruire, informare si certificare pentru a le conferi credibilitate pe plan national si international.

Acreditari
GCSM este acreditat de ASOCIATIA DE ACREDITARE DIN ROMANIA –RENAR pentru certificarea sistemelor de management in cu standardele ISO. GCSM este autorizat de CONSILIUL NATIONAL DE FORMARE PROFESIONALA A ADULTILOR (CNFPA) pentru formarea auditorilor pentru sistemele de management. GCSM este membru al EUROPEAN FEDERATION OF ASSOCIATIONS OF CERTIFICATION BODIES (EFAC) si al ASOCIATIEI ORGANISMELOR DE CERTIFICARE ACREDITATE DIN ROMANIA (AOCAR).

Servicii

  • Certificare ISO
  • Audit
  • Instruire
  • Tarife
Servicii